keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Laskiaisen laskuja

Ihan saatanan vaikeeta olla sosiaalisissa ympyröissä.
Lauantaina hyvien ystävien kanssa laskiaista hernerokan ja punssin kanssa. Mikäs sen ihanampaa, jos vaan vittu pystyis kattoon sinne soppalautaseen! Seipään nielleenä selittelin vähemmän asiaa tunteville aiheesta. Rintaranka ja kaula jäykkänä, vetäen ja vapisten sit selittelin. Huoh. Onneks oli hyvää jengiä joka nopee ymmärsi. Punssi ja viini helpotti.

Laskiainen jatku maantaina kun lähdettiin Ruotsiin risteilylle. Budjettimatka, jolle oltiin tehty mukaan kana-pasta-salaatti, niinkun pahimmaisetkin sniidut saksalaiset. Ja voileivät ja keitetyt munat.
Vietettiin ilta hytissä jossa luin Siilo- trilogian viimeiset sivut. Olin säästelly niitä puolisen vuotta koska kun pääsee hyvän scifin pariin niin ei haluais et se ikinä! loppuu. Ruumista vieraantuminen.

Tukholmassa oltiin sit aika räkätaudissa et ei jaksettu vetää perinteistä kahtakytäkilsaa, vedettiin vaan kybä. Tarkotus oli mennä Hornstullin uudehkoon Babel Deliin lounaalle. Paikka oli ahdistavan pieni vaikka safkat on todistetusti mainioita.

Ahdisti. Vitun vammasena mennä minimestaan. No ei menty, vaan mentiin kadun toisella puolella olevaan hiiligrilliravintolaan jossa oli sikahyvät ja edulliset lounaat. Tilaa hengittää ja olla tärisevä vammanen vetäen bulguria kohti oletettua suun paikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti